Aziz Sancar Anadolu Lisesi

Vizyon: Ülkemizde bilinen ve tercih edilen; sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren; ülkemizin seçkin üniversitelerine öğrenci yerleştiren; hayatın her alanında başarılı ve verimli, özgür düşünebilen, muhakeme yeteneği gelişmiş öğrenciler yetiştiren; okul çalışanları, öğrenci, veli, çevre memnuniyeti ve mutluluğunu önceleyen bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Zihinsel, duygusal ve potansiyel yönlerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan, huzur ve güven ortamı içenisinde kendini en iyi şekilde ifade edebilen; araştıran, okuyan, sorgulayan, bilgili, saygılı, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmış yenilikçi öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz son yıllarda adrese dayalı öğrenci almasına rağmen özelikle dil sınıflarındaki başarılarıyla üniversitelere çok sayıda öğrenci yerleştirmektedir. son iki yılda hukuk ve tıp fakültesine de öğrenci yerleştirme başarısı göstermiştir.

Saatler: 08:30 - 15:30
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Taban-Tavan Puan Bilgileri: YOK
Sportif Etkinlikler: SPOR SALONUMUZ VE HALI SAHAMIZ MEVCUT OLUP FUTSAL VE VOLEYBOL DALLARINDA BAŞARILAR ELDE EDİLMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 2000

WEB - https://azizsancar.meb.k12.tr

Adres - SAVUR KAPI MAH.DİŞ HASTANESİ YANI MARDİN

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - NUSAYBİN YOLU SAVURKAPI MAH.ARTUKLU MARDİN

Adres - SAVUR KAPI MAH.DİŞ HASTANESİ YANI MARDİN

Ulaşım Toplu ulaşım araçları ile rahatlıkla ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz merkezde yer almaktadır.